(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
TRAŽI
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj
(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
TRAŽI
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Restorani i barovi Bluesun hotela Berulia


Bluesun Hotels & Resorts svojim gostima nudi novi gastronomski program - Dine Around pruža vam mogućnost mesne, riblje ili vegetarijanske večere u četiri slijeda u à la carte restoranima.
Doznajte više!

Hotelski restoran


U Beruliji se ponosimo hranom – naše su namirnice svježe, lokalne i organski uzgojene, a pripremaju ih vrhunski chefovi. Hotelski restoran nudi obilne i kvalitetne obroke. U hrani ćete uživati u ugodnom, modernom interijeru ili na terasi s pogledom na more.

Restaurant Puž


Dovedite obitelj i prijatelje na terasu s pogledom na najintimniju breljansku plažu, podno hotela Berulia. Dočekat će vas chef Goran Staničić, pravi kulinarski genijalac. Odrastao uz more, chef Staničić u dušu poznaje cijelu Makarsku rivijeru i neizmjerno poštuje lokalne namirnice iz kojih stvara haute cuisine - slana i slatka remek-djela.

Konoba Posejdon


Iskusite autentični Mediteran u starodalmatinski uređenoj konobi. Čekaju vas okusi tradicije s dodirom modernog, uz čašu izvrsnog stina Vina uz svaki slijed jela.

Pool Bar


Kad vam jutro započne espressom ili čašom svježe cijeđenog soka u prirodnom hladu na terasi bara uz bazen, znate da će dan biti dobar. Na ležaljkama vas čeka cjelodnevna posluga, a kad ogladnite tu su i popodnevni snackovi. Ponuda pića izrazito je bogata, od najboljih domaćih pića i poznatih svjetskih brendova do osvježavajućih autorskih koktela. Uvečer ćete uživati u profinjenoj svirci najboljih lokalnih glazbenika.

Blue Bar


U ugodnom ambijentu terase s očaravajućim pogledom opustit ćete se uz veliku ponudu pića, a naše će vam osoblje po želji prezentirati i ponudu cigara. Koktele radimo sa svježim lokalnim agrumima i biljem. Toplo preporučujemo da u bar dođete uvečer netom prije zalaska sunca jer pogled je doista nezaboravan.
(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
TRAŽI
BLUESUN HOTELI GARANCIJA NAJBOLJE CIJENE

Rezervacijski centar

Bluesun hotels & resorts
vrh stranice

Odaberite broj gostiju

- +
- +

Osobe od 14 i više godina smatraju se odraslima.