(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
TRAŽI
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj
(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
TRAŽI
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Bluesun hotel Berulia 5*: Luksuzan odmor u Brelima

Bluesun hotel Berulia 5* smješten je na osami uz samu plažu, okružen zelenilom borove šume. Idealan je za goste željne luksuznog odmora i premium usluge.
Opustite se uz hotelske bazene; tu je atraktivan infinity koji kao da se stapa s morem. Ako ste željni daška glamura, iz Deluxe soba možete ući direktno u swim-up. Kraj još jednog vanjskog bazena odmarajte uz besplatne ležaljke i suncobrane. S osvježavajućim pićem u rukama, ostaje vam samo – uživati.

U wellness centru hotela Berulia potražite spa oazu i sobe za tretmane. Relaksirajte duh i tijelo u sauni i parnoj kupelji ili odaberite neki od tretmana naših stručnih terapeuta.

Za goste željne još veće privatnosti, u borovoj šumi kraj glavne zgrade hotela nalazi se i Bluesun Mala Berulia 4*. U ovoj intimnoj depandansi su vam dostupne sve dobrobiti i usluge hotela Berulia 5*.

Brela su mjesto čarobnih plaža i izvanrednog obiteljskog odmora. Dođite i uvjerite se.Za dodatne informacije javite nam se na reservations@bluesunhotels.com ili +385 1 3844 288.

BLUESUN HOTELI GARANCIJA NAJBOLJE CIJENE
(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
TRAŽI
Bluesun hotels & resorts
vrh stranice

Odaberite broj gostiju

- +
- +

Osobe od 14 i više godina smatraju se odraslima.