Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj

O Bluesun hotelima

Bluesun hoteli su smješteni na najljepšim hrvatskim plažama te su idealno mjesto za odmor.

Od jeseni 2009. godine Bluesun hotel Kaj otvara vrata svojim gostima i u Zagorju, u slikovitom gradiću i najvećem hrvatskom svetištu, Mariji Bistrici.

Bluesun hoteli utjelovljuju najbolje od hrvatskog gostoprimstva, pažljivo uređene interijere, visokokvalitetnu uslugu i vrhunsku kuhinju.

Svaki Bluesunov hotel jedinstven je u pružanju doživljaja Hrvatske, bilo da se radi o velebitskom, dalmatinskom ili zagorskom pejzažu. Bluesunova gosta u svakom hotelu očekuje pouzdana i provjerena usluga i kvaliteta koja će zadovoljiti i najzahtjevnije.

Bluesun hotels & resorts je hrvatski hotelski lanac kojim upravlja Sunce Koncern d.d.

Sunce Koncern d.d. je prvi registrirani koncern u Hrvatskoj i ubraja se među vodeće hrvatske turističke tvrtke.

Sunce Koncern d.d. je osnovan 2004. godine kao Sunce hoteli d.o.o u većinskom vlasništvu obitelji Andabak.

S ciljem povećanja konkurentnosti Sunce Koncern 2005. godine ujedinjuje hotele pod krovni brand Bluesun hotels & resorts i zauzima lidersku poziciju turističkog proizvoda u Hrvatskoj.
Bluesun balansira polustoljetna iskustva i turističke tradicije hotela Brela, hotela Tučepi i hotela Zlatni rat, pružajući inovativnost, novu tehnologiju i implementaciju međunarodnih standarda.

Sunce Koncern je uložio 70 milijuna eura u Bluesun hotels & resorts u razdoblju od 2003. do 2006. godine. Obnovom postojećih i izgradnjom novih objekata te ulaganjem u kvalitetu ljudskog potencijala Bluesun postaje prepoznatljiv kao vodeća hotelska kuća u Hrvatskoj.

Budućnost - zdravstvo i turizam!

Bluesun se razvija, raste i širi se ne samo geografski, nego obogaćuje i paletu svojih proizvoda. Projekt Stubaki u Stubičkim toplicama obuhvaćat će 3 hotela, 3 klinike, toplice i termalnu rivijeru s wellnessom.

Prostirat će se na ca. 23 ha. Riječ je o projektu javno-privatnog partnerstva koji ima ambiciju biti vodeći zdravstveno-turistički kompleks u Europi. Stubičke toplice kao jedne od najpoznatijih hrvatskih toplica tako će se vratiti ne samo na vrh hrvatskog zdravstvenog turizma, nego i zauzeti svoje mjesto na europskom tržištu.

Bluesun će nastaviti usavršavati svoj odmorišni turistički proizvod, ali i jačati razvoj već spomenutog zdravstvenog turizma, kao i kongresnog, sportskog i wellness turizma koji će omogućiti otvaranje novih tržišnih segmenata i produljenje turističke sezone kao i podizanje standarda na destinacijama na kojima posluju hoteli Bluesun.

Odmorite se na jednoj od najljepših jadranskih lokacija, rezervirajte smještaj u SENTIDO Bluesun Berulia, na nekoliko koraka od istoimene prelijepe plaže na reservations@bluesunhotels.com ili nazovite +385 1 3844 288.
BLUESUN HOTELI GARANCIJA NAJBOLJE CIJENE
Bluesun hotels & resorts
vrh stranice