(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
TRAŽI
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj
(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
TRAŽI
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Brela - biser Makarske rivijere

Na početku Makarske rivijere, podno veličanstvene planine Biokovo, smjestila su se Brela, mjesto poznato po možda i najljepšim plažama ovog dijela Dalmacije.

Oko 950. godine bizantski car Konstantin Porfirogenet ostavlja nam u naslijeđe prvi spomen ovog dalmatinskog mjesta, nazivajući ga Berulia (Beroyllia). Bilo je prirodno da tisućljeće kasnije najpoznatiji breljanski hotel, Bluesun Berulia 5*, nosi to ime.


Kamen Brela i Punta rata

Zahvaljujući svome simbolu, Kamenu Brela, slike iz bisera Makarske rivijere često su obilazile svijet. Ali nije za to zaslužan samo on – tu su i doista zapanjujuće plaže.

Svjetski je tisak u više navrata Punta ratu i Podrače uvrštavao na top liste najljepših plaža svijeta. Tome zasigurno doprinosi i kristalno čisto more koje ih opasuje.

Izvrsna prometna povezanost

Brela se nalaze tek 15-ak km cestom od Makarske te 50-ak kilometara od drugog najvećeg hrvatskog grada, Splita. Vrlo su dobro povezana s ostatkom obale jer je autocesta u neposrednoj blizini.

Provedite idući odmor u Brelima; vjerujte nam na riječ - uživat ćete.

Želite li idući godišnji odmor provesti u Brelima, bez obaveze nam javite željene datume i broj osoba na +385 1 3844 288 ili reservations@bluesunhotels.com.

Rezervacijski centar

Bluesun hotels & resorts
vrh stranice

Odaberite broj gostiju

- +
- +

Osobe od 14 i više godina smatraju se odraslima.