(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
TRAŽI
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj
(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
TRAŽI
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Plaže u Brelima

Plaža Punta rata

Punta rata je plaža kristalno čistog mora koju je američki magazin Forbes uvrstio među deset najljepših plaža na svijetu. Na njezinom se sjevernom dijelu nalazi i simbol mjesta - Kamen Brela.

Plaža Podrače

Nastavite li šetnicom uz Punta ratu prema sjeveru, ubrzo ćete naići na još jednu prekrasnu plažu. Fascinantna stijena kupačima ovdje pruža hlad, a boja mora je fantastična.

Uvala Vruja

Uvala Vruja nalazi se sjeverno od Brela. Kristalno čisto more i strme litice koje poniru u more daju joj poseban čar, kao i činjenica da je plaži zbog nepristupačnog terena najbolje pristupiti s mora. Volite li prirodu i avanturu, ovo je obavezna postaja.

Plaža Berulia

Plaža Berulia se nalazi ispred samog Bluesun Berulia i svojim uvalama pruža savršenu intimu bilo da ste na medenom mjesecu, ljetovanju ili na wellness odmoru. Plaža je zbog čistoće, odlične lokacije, ali i bogatstva sadržaja više puta postala dobitnikom Plave zastave.


Najljepše europske plaže čekaju na Vas u čarobnim Brelima. Na vrijeme rezervirajte svoje mjesto pod suncem na reservations@bluesunhotels.com ili nazovite +385 1 3844 288.

Rezervacijski centar

Bluesun hotels & resorts
vrh stranice

Odaberite broj gostiju

- +
- +

Osobe od 14 i više godina smatraju se odraslima.