Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj

Bluesun akademija

Bluesun Akademija je mnogo više od trening centra, Bluesun Akademija je škola usavršavanja uslužnosti i stručnosti, a mjerilo uspjeha je motivacija zaposlenih i zadovoljstvo gostiju.

Naglasak je stavljen na trajnu edukaciju budući da samo dobro educirano osoblje može biti spremno prihvatiti nove izazove i sudjelovati u kreiranju novih ideja.

Glavne aktivnosti Bluesun Akademije su: specijalizirani tečajevi stranih jezika (prilagođeni zaposlenima u turizmu), razvoj stručnih Hotelskih vještina te razvoj vještina rukovođenja, a glavna im je zadaća stalni razvoj i unapređenje vještina svih naših zaposlenika – i stalnih i sezonskih. Tako se razvija i unapređuje kvaliteta usluge, odnosno kontinuirano se povećava zadovoljstvo gostiju, što je najvažniji cilj i naša vizija.
Kako bi zaposlenici podigli svoju individualnu radnu učinkovitost, ali i zadovoljstvo pri radu, BS Akademija im omogućuje kontinuirano učenje kroz sljedeće programe:
  • strani jezici
  • razvoj stručnih hotelskih vještina
  • PC vještine
  • stručni seminari i treninzi
  • menadžerske vještine
  • edukacija za wellness osoblje
Razvoj i napredovanje u prvom redu mladih zaposlenika ima osobitu važnost u okviru aktivnosti Bluesun Akademije, njima su posebno namijenjena dva programa:
  • Interno trenerstvo
  • Mentorski sustav
Zajedničko obilježje tih programa je to da naši stalni i iskusni zaposlenici, koji su ujedno i interni treneri i mentori, rade s našim mladim zaposlenicima i pomažu im u njihovu profesionalnom i osobnom razvoju.

Interno trenerstvo predstavlja rad u grupi, a mentorstvo individualni rad na profesionalnom i osobnom razvoju.

Interna edukacija ima značajnu ulogu i ravna se prema principu cjeloživotnog usavršavanja. Tako se omogućuje učinkovit prijenos znanja kolega koji su postigli rezultate u nekom području na ostale kolege.

Pod motom “učimo od najboljih” mentorstvo omogućuje mladim zaposlenicima na početku karijere da uče od iskusnih kolega velikog znanja i volje da prenesu znanje na novu generaciju.

Zaposlenici koji se posebno ističu kvalitetom rada i pristupom poslu imaju i daljnje mogućnosti napredovanja, prije svega kroz daljnje učenje i preuzimanje složenijih i odgovornijih radnih mjesta.
BLUESUN HOTELI GARANCIJA NAJBOLJE CIJENE
Bluesun hotels & resorts
vrh stranice