Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj

Baška Voda

SENTIDO Bluesun Berulia skrio se u idiličnoj osami između omiljenih ljetovališta Makarske rivijere - Brela i Baške Vode, koja je svega 50 km od Splita.

Uz more koje oplakuje čitavo to područje, zaštitni znak Baške Vode je planina Biokovo koja kao da ovom mjestašcu ''čuva leđa''. Baška Voda nekada je bila tipično naselje ribara i poljoprivrednika, trgovaca i pomoraca, a danas je to tipično mediteransko naselje čija je glavna djelatnost turizam.

Gradić živi i van turističke sezone, a diči se i svojim crkvama iz različitih povijesnih razdoblja te značajnim muzejskim zbirkama u staroj gradskoj jezgri. Svakako preporučamo posjet arheološkoj zbirci u vlasništvu Općine Baška Voda i raskošnoj malakološkoj zbirci. Turisti vole pogledati i u kamenu isklesane glave domaćih žena na kući autora Zane Jurišića, kao i brončani spomenik poginulima u Drugom svjetskom ratu.

Uz spomenute, na ovom malom prostoru postoji još cijeli niz spomenika. Osim dugačkih plaža, popularne destinacije za izlete su naselja Bast i Promajna.

U jedno smo sigurni, a to je da Makarskoj rivijeri nipošto ne manjka sadržaja i zabave, a u to ćete se najbolje uvjeriti sami. Vaše mjesto pod suncem vas čeka!
BLUESUN HOTELI GARANCIJA NAJBOLJE CIJENE
Bluesun hotels & resorts
vrh stranice